Servicevilkår

OVERSIGT

 

Dette websted drives af BruseFilteret På hele webstedet henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til BruseFilteret. BruseFilteret tilbyder dette websted, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, betinget af at du accepterer alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er angivet her.

 

Ved at besøge vores websted og/ eller købe noget fra os, deltager du i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicebetingelser", "Vilkår"), herunder disse yderligere vilkår og betingelser og politikker refereret heri og/eller tilgængelig via hyperlink. Disse servicebetingelser gælder for alle brugere af webstedet, herunder uden begrænsning brugere, der er browsere, leverandører, kunder, forhandlere og/ eller bidragydere til indhold. Læs disse servicevilkår omhyggeligt, før du åbner eller bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge en del af webstedet accepterer du at være bundet af disse servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, må du ikke få adgang til webstedet eller bruge nogen tjenester. Hvis disse servicevilkår betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse servicevilkår.

 

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes til den aktuelle butik, er også underlagt servicevilkårene. Du kan til enhver tid gennemgå den nyeste version af servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til webstedet efter offentliggørelsen af ​​eventuelle ændringer udgør accept af disse ændringer. Vores butik hostes på Shopify Inc. De giver os online e-handelsplatformen, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig .

 

AFSNIT 1 - ONLINE BUTIKSVILKÅR

 

Ved at acceptere disse servicevilkår repræsenterer du, at du mindst er myndighedsalder i din bopælsstat eller -provins, eller at du er myndighedsalder i din stat eller bopæl, og du har givet os dit samtykke til tillade enhver af dine mindre afhængige at bruge dette websted.

 

Du må ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål, og du må ikke under brugen af ​​tjenesten overtræde love i din jurisdiktion (herunder men ikke begrænset til ophavsretlige love).

 

Du må ikke overføre orme eller vira eller nogen kode af destruktiv art.

 

Overtrædelse eller overtrædelse af vilkårene vil medføre en øjeblikkelig afslutning af dine tjenester. AFSNIT 2 - GENERELLE BETINGELSER

 

Vi forbeholder os retten til når som helst at nægte service til nogen af ​​enhver grund.

 

Du forstår, at dit indhold (ikke inklusive kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og involvere (a) transmissioner over forskellige netværk; og (b) ændringer for at tilpasse sig og tilpasse sig de tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel over netværk.

 

Du accepterer ikke at reproducere, kopiere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten, brug af Tjenesten eller adgang til Tjenesten eller enhver kontakt på det websted, gennem hvilket tjenesten leveres, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os .

 

Overskrifterne i denne aftale er kun inkluderet for nemheds skyld og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse vilkår.

 

Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der stilles til rådighed på dette websted, ikke er korrekte, fuldstændige eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke påberåbes eller bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere præcise, mere komplette eller mere rettidige informationskilder. Enhver afhængighed af materialet på dette websted er på egen risiko.

 

Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historiske oplysninger er nødvendigvis ikke aktuelle og er kun til reference. Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre indholdet på dette websted, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger om vores websted. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer af vores websted. AFSNIT 4 - ÆNDRINGER AF SERVICE OG PRISER

 

Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.

 

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre eller afbryde tjenesten (eller en del eller indhold heraf) uden varsel til enhver tid.

 

Vi hæfter ikke over for dig eller tredjemand for ændringer, prisændringer, suspension eller afbrydelse af tjenesten. AFSNIT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)

 

Visse produkter eller tjenester er muligvis udelukkende tilgængelige online via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller byttes i henhold til vores returpolitik.

 

Vi har gjort alt for at vise farverne så præcist som muligt af vores produkter, der vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at din computerskærms visning af enhver farve er nøjagtig. Vi forbeholder os retten til, men er ikke forpligtede, til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til nogen person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os retten til at begrænse mængderne af alle produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produktpriser kan ændres når som helst uden varsel efter eget skøn. Vi forbeholder os retten til når som helst at afbryde ethvert produkt. Ethvert tilbud på ethvert produkt eller service, der foretages på dette websted, er ugyldigt, hvor det er forbudt.

 

Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​nogen produkter, tjenester, oplysninger eller andet materiale købt eller opnået af dig vil opfylde dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.

 

Vi forbeholder os retten til at nægte enhver ordre, du afgiver hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr. Person, pr. Husstand eller pr. Ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer foretaget af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og/eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og/eller forsendelsesadresse. I tilfælde af at vi foretager en ændring af eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give dig besked ved at kontakte e-mail og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, der blev oplyst på det tidspunkt, ordren blev foretaget. Vi forbeholder os retten til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores egen vurdering synes at være foretaget af forhandlere, forhandlere eller distributører. Du accepterer at give aktuelle, komplette og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e -mail -adresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

 

For flere detaljer, bedes du læse vores returpolitik. AFSNIT 7 - VALGFRIT Værktøjer

 

Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi hverken overvåger eller har kontrol eller input over.

 

Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer ”som de er” og “som tilgængelige” uden nogen form for garantier, fremstillinger eller betingelser af nogen art og uden nogen godkendelse. Vi påtager os intet ansvar som følge af eller i forbindelse med din brug af valgfrie tredjepartsværktøjer.

 

Enhver brug af dig af valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, er helt på egen risiko og skøn, og du bør sikre, at du er bekendt med og godkender vilkårene for hvilke værktøjer, der leveres af de relevante tredjepartsudbyder (er).

 

Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner via webstedet (herunder frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og/eller tjenester er også omfattet af disse servicevilkår. AFSNIT 8 - TREPARTLINK

 

Noget indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores service, kan omfatte materialer fra tredjeparter.

 

Tredjeparts links på dette websted kan lede dig til tredjeparts websteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og vil ikke have noget ansvar eller ansvar for tredjeparts materialer eller websteder eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjeparter.

 

Vi er ikke ansvarlige for nogen skade eller skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner, der foretages i forbindelse med tredjepartswebsteder. Gennemgå omhyggeligt tredjeparts politikker og praksis, og sørg for at forstå dem, før du foretager en transaktion. Klager, påstande, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter bør rettes til tredjepart. AFSNIT 9-BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDLÆG

 

Hvis du på vores anmodning sender bestemte specifikke bidrag (f.eks. Konkurrencebidrag) eller uden anmodning fra os, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale, hvad enten det er online, via e -mail, med post eller på anden måde (samlet set 'kommentarer'), accepterer du, at vi til enhver tid uden begrænsninger kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde bruge alle medier, som du videresender til os. Vi er og er ikke forpligtede (1) til at bevare eventuelle kommentarer i fortrolighed; (2) at betale kompensation for eventuelle kommentarer eller (3) at besvare eventuelle kommentarer. Vi kan, men har ingen forpligtelse til, at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter eget skøn fastslår, er ulovligt, krænkende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, uanstændigt eller på anden måde stødende eller krænker en parts intellektuelle ejendomsret eller disse servicevilkår. Du accepterer, at dine kommentarer ikke krænker nogen tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærke, privatliv, personlighed eller anden personlig eller ejendomsret. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke vil opbygge injurierende eller på anden måde ulovligt, krænkende eller uanstændigt materiale eller indeholde computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af ​​tjenesten eller et relateret websted. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af ​​eventuelle kommentarer. Du er eneansvarlig for eventuelle kommentarer, du foretager, og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og påtager os intet ansvar for kommentarer sendt af dig eller tredjepart.

 

PUNKT 10 - PERSONLIGE OPLYSNINGER

 

Din indsendelse af personlige oplysninger via butikken er underlagt vores fortrolighedspolitik. For at se vores fortrolighedspolitik. AFSNIT 11 - FEJL, UNAKTIGHEDER OG UDELADELSER

 

Nogle gange kan der være oplysninger på vores websted eller i tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller mangler, der kan vedrøre produktbeskrivelser, priser, tilbud, tilbud, produktforsendelsesgebyrer, transporttider og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller mangler og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis oplysninger i tjenesten eller på et relateret websted til enhver tid er unøjagtige uden forudgående varsel (herunder efter at du har indsendt din ordre) .

 

Vi påtager os ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger i tjenesten eller på et relateret websted, herunder uden begrænsning, prisoplysninger, undtagen som krævet ved lov. Ingen specificeret opdaterings- eller opdateringsdato, der anvendes i tjenesten eller på et relateret websted, bør tages for at angive, at alle oplysninger i tjenesten eller på et relateret websted er blevet ændret eller opdateret.

 

Ud over andre forbud som angivet i servicevilkårene er det forbudt at bruge webstedet eller dets indhold:

(a) til ethvert ulovligt formål (b) at anmode andre om at udføre eller deltage i ulovlige handlinger (c) at overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige forskrifter, regler, love eller lokale forordninger; (d) at krænke eller krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres intellektuelle ejendomsrettigheder; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, ærekrænke, bagvaskelse, nedsætte, skræmme eller diskriminere på grund af køn, seksual orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger (g) at uploade eller transmittere vira eller anden form for ondsindet kode, der vil eller kan blive brugt på en hvilken som helst måde, der vil påvirke funktionaliteten eller driften af ​​tjenesten eller på et relateret websted, andre websteder eller Internettet; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger (i) til spam, phish, pharm, påskud, edderkop, crawl eller skrabe; (j) til ethvert uanstændigt eller umoralsk formål; eller (k) at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller et relateret websted, andre websteder eller Internettet. Vi forbeholder os retten til at afslutte din brug af tjenesten eller et relateret websted for overtrædelse af nogen af ​​de forbudte anvendelser.

AFSNIT 13 - ANSVARSFRASKRIVELSE; ANSVARSBEGRÆNSNING

 

Vi garanterer, repræsenterer eller garanterer ikke, at din brug af vores service vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.

 

Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, er nøjagtige eller pålidelige.

 

Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller annullere tjenesten når som helst uden varsel til dig. Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten er på egen risiko . Tjenesten og alle produkter og tjenester leveret til dig gennem tjenesten leveres (undtagen som udtrykkeligt angivet af os) 'som de er' og 'som tilgængelige' til din brug, uden nogen form for repræsentation, garantier eller vilkår af nogen art, enten udtrykkeligt eller underforstået, herunder alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, ejendomsret og ikke-krænkelse. BruseFilteret, vores direktører, officerer, medarbejdere, søsterselskaber, agenter, entreprenører, praktikanter må under ingen omstændigheder , leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere er ansvarlige for skader, tab, krav eller direkte, indirekte, tilfældige, straffende, særlige eller følgeskader af enhver art, herunder, uden begrænsning tabt fortjeneste, tabt indtægt, tabt besparelse, tab af data, udskiftningsomkostninger eller lignende skader, uanset om de er baseret på kontrakt, tort (herunder uagtsomhed), strengt ansvar eller på anden måde, der opstår som følge af din brug af nogen af ​​tjenesterne eller produkter, der anskaffes ved hjælp af t tjenesten eller for ethvert andet krav, der på nogen måde er relateret til din brug af tjenesten eller et produkt, herunder, men ikke begrænset til, eventuelle fejl eller mangler i ethvert indhold eller tab eller skade af enhver art, der er opstået som følge af brugen af ​​tjenesten eller ethvert indhold (eller produkt), der er lagt ud, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængeligt via tjenesten, selvom de er underrettet om deres mulighed. Fordi nogle stater eller jurisdiktioner ikke alle. Hvis vi udelukker eller begrænser ansvaret for følgeskader eller tilfældige skader i sådanne stater eller jurisdiktioner, er vores ansvar begrænset til det maksimale omfang, der er tilladt ved lov.

 

AFSNIT 14 - SKADELØSNING

 

Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og bevare BruseFilteret og vores moderselskab, datterselskaber, datterselskaber, partnere, officerer, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, serviceudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, ufarlige fra ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokatgebyrer, foretaget af en tredjepart på grund af eller som følge af din overtrædelse af disse servicevilkår eller de dokumenter, de inkorporerer som reference, eller din overtrædelse af enhver lov eller tredjemands rettigheder. AFSNIT 15- SEVERABILITET

 

I tilfælde af at en bestemmelse i disse servicevilkår fastslås at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal denne bestemmelse ikke desto mindre kunne håndhæves i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, og den ikke -håndhævelige del anses for at være adskilt fra disse vilkår for Service, en sådan afgørelse påvirker ikke gyldigheden og håndhævelsen af ​​andre resterende bestemmelser.

 

AFSNIT 16 - Ophævelse

 

Parternes forpligtelser og forpligtelser, der er pådraget sig før opsigelsesdatoen, skal overleve opsigelsen af ​​denne aftale til alle formål.

 

Disse servicevilkår er gældende, medmindre og indtil de opsiges af enten dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse servicevilkår ved at underrette os om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du ophører med at bruge vores websted. ethvert vilkår eller bestemmelse i disse servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale når som helst uden varsel, og du forbliver ansvarlig for alle beløb, der skal betales til og med datoen for opsigelsen; og/eller i overensstemmelse hermed kan nægte dig adgang til vores tjenester (eller en del heraf).

 

AFSNIT 17 - HELE AFTALE

 

Manglende evne til at udøve eller håndhæve nogen rettigheder eller bestemmelser i disse servicebetingelser udgør ikke et afkald på en sådan ret eller bestemmelse.

 

Disse servicebetingelser og eventuelle politikker eller driftsregler, der er lagt ud af os på dette websted eller i forbindelse med tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og styrer din brug af tjenesten og erstatter tidligere eller samtidige aftaler, meddelelser og forslag , uanset om det er mundtligt eller skriftligt, mellem dig og os (inklusive, men ikke begrænset til, tidligere versioner af servicevilkårene) .Alle uklarheder i fortolkningen af ​​disse servicevilkår må ikke tolkes mod den part, der udarbejder.

 

 

AFSNIT 18 - GÆLDENDE LOV

 

Disse servicevilkår og eventuelle separate aftaler, hvorved vi leverer dig tjenester, er underlagt og fortolket i overensstemmelse med lovene i 

 

AFSNIT 19 - ÆNDRINGER AF SERVICEVILKÅR

 

Du kan til enhver tid gennemgå den nyeste version af servicevilkårene på denne side.

 

Vi forbeholder os retten til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at periodisk tjekke vores websted for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted eller tjenesten efter offentliggørelsen af ​​eventuelle ændringer i disse servicevilkår udgør accept af disse ændringer.

 

AFSNIT 20 - KONTAKTOPLYSNINGER

 

Spørgsmål om servicevilkårene skal sendes til os på info@brusefilteret.dk.