Vores historie

Vi gør en reel forskel for din hud og hår!

I rigtig mange år har vi haft en teori om, at vandets hårdhedsgrad har betydning for hud og hår. Vi har nemlig selv kunne mærke en forskel i vandets effekt på kroppen i områder med mindre hårdt vand. Håret føltes blødere, kroppen tørrede hurtigere og der var mindre kalk på fliserne, når vandet var mindre hårdt. Så faldt snakken på, hvorfor vi egentlig mærkede så stor forskel. 

Efter en masse research fandt vi ud af, at den højere koncentration af kalk og magnesium udgør det hårde vand. Jo hårdere vandet er, desto mere udtørrer det huden og håret. Hvorimod at hvis vandet er blødt, efterlades huden og håret dejligt blødt. Det ville vi gerne finde en løsning på. Vi fandt ud af, at der findes flere dyre BWT anlæg, som blødgører vandet, men til en meget høj pris som ikke alle har råd til, og måske heller ikke mulighed for at få grundet ejendommen de bor i, ikke vil investere i det. 

Vores filter blødgører vandet igennem ionbytning, som er den mest anvendte metode. Du får derigennem en sundere hud og hår, da det ikke udtørre, men istedet beholder sin naturlige fugt.

Vi er sikre på at vores produkt virker, da vi selv har testet det og kan mærke en kæmpe forskel både på huden og i håret. Derfor er vi helt sikre på, at du bliver tilfreds med dit køb. 

Vi håber du vil give os en chance, for at gøre en forskel for dig.

De bedste hilsner

BruseFilteret

Se om du har hårdt vand i dit område på nedenstående billede. Husk at billedet er vejledende. Datakilde: https://www.dingeo.dk/data/vandhaardhed/